Traditional Aleppo Sæbe 20% Laurel 150g

SKU: 765
Traditional Aleppo Sæbe 20% Laurel 150g - Sæbebar

Traditional Aleppo Sæbe 20% Laurel 150g

SKU: 765
Normal pris 55,00 kr
/
Inkl moms.

Traditional Aleppo Sæbe 20% Laurel 150g

ALEPPO SÆBE, også kendt som forfædrenes sæbe, den er blevet udarbejdet for 40 århundrede siden af Mesopotamierne. Født i byen Aleppo i Syrien, opskriften har næppe udviklet sig siden. Det er under stenvelvene i den gamle Khan eller Caravanseria, at alchemistens soap masterens hemmeligheder overføres fra generation til generation. Takket være sine oliers nærende og blødgørende egenskaber, respekterer vores Aleppo flydende sæbe den mest følsomme hud og atopisk hud, og hud der lider af kraftig tørhed.

Aleppo sæben bliver lavet i Syrien med en blanding af 12% laurbærolie og 78% olivenolie. Totalt udgør oliven og laurbærolien altid 90 % af olieblandingen i sæben. Sæben er helt vegetabilsk, det gør at den kan bruges af alle - også dem med hud problemer (for eksempel psoriasis og eksem).

Aleppo sæben er lavet af en blanding af 20% laurbærolie og 70% olivenolie. Dette gør, at den har helt unikke egenskaber. Laurbærolien åbner porrene og olivenolien trækker ind i huden (jo mere laurbærolie, jo længere ned i huden kommer olivenolien) Olivenolien renser, rengør og har en desinfiserende effekt. Laurbærolien giver glat og blød hud, og hjælper til med at fjerne døde hudceller. Dette gør sæben til en perfekt og naturlig hudpleje.


Hvilken sæbe skal jeg vælge?

20% – almindelig til sensitiv hud

30% – sensitiv til problem hud

40% – problem hud til eksem og psoriasis

Sæben kan anvendes til:

Håndvask – kropsvask – intimvask

shampoo – barbersæbe – mod akne

kløende hud og hovedbund

Produceret i Syrien

Ingredienser:

Before Saponification: Olea Europaea Fruit Oil (Olive Oil), Laurus Nobilis Fruit Oil (Laurel Berry Oil), Sodium Hydroxide, Aqua (Water)
After Saponification: Sodium Olivate, Sodium Palmitate, Sodium Linoleate, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Olea Europaea Fruit Oil, Laurus Nobilis Fruit Oil, Sodium Hydroxide

TESTET UNDER DERMATOLOGISK KONTROL.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Mere fra All
Tilbud
100g Fine Natural Soap Citron og Olivenolie - Sæbebar
100g Fine Natural Soap Citron og Olivenolie
Udsalgspris 20,00 kr Normal pris 25,00 kr Spar 5 kr
Nyhed
150g sæbeskål - Sæbeskål
150g sæbeskål
79,00 kr
Nyhed
2 x 150g sæbestykker til vasketøj
2 x 150g sæbestykker til vasketøj
39,00 kr
Nyhed
200g Sæbeskål - Sæbeskål
200g Sæbeskål
87,50 kr
24H Face & Body Cream m/Gold Leaf 150ml
24H Face & Body Cream m/Gold Leaf 150ml
210,00 kr
AAA Bade & Body Collection Rose Petal - Gavesæt
AAA Bade & Body Collection Rose Petal
219,00 kr
Sidst set