Tilbud

Sukker body skrub DETOX 200ml med kanel og ginseng.

DKK130.00 DKK65.00

Afgiftende sukkerskrub med kanelpulver og Ginseng-ekstrakt renser huden forsigtigt for forurenende stoffer, toksiner og døde hudceller, mens den nærer og giver fugt. Forbedrer blodcirkulationen og hudfarven, stimulerer cellefornyelsen. Ginseng er en medicinalplante med en 4000 års historie! Ginseng rod indeholder aktive stoffer kaldet ginsengoids. I øjeblikket identificeres og kendes 28 forskellige ginsengoider. Den farmakologiske virkning af ginseng-rod er meget større og bredere end nogen anden kendt medicinalplante. De aktive stoffer hjælper kroppen med at normalisere og gendanne den fysiologiske balance, øge kroppens forsvarsevne, styrke immunforsvaret, øge energien, forbedre den mentale kapacitet, reducere træthed og stresssymptomer og således forhindre udviklingen af ​​sygdommen og understøtte både mental og fysisk aktivitet på daglig basis. Kanel er en fremragende antioxidant, der hjælper med at bekæmpe frie radikaler og har en antibakteriel effekt på kroppen. Dette krydderi anerkendes som det bedste antibakterielle middel, som man hidtil har kendt. Kanel har en energi-opvarmende effekt, så det anbefales især at bruge i de kolde vintermåneder til at varme dig selv både fysisk og energisk.

Anvendelse: Påfør på våd hud, gnid en lille mængde på og massage med cirkulære bevægelser, skyl derefter af med varmt vand.

7 på lager

Beskrivelse

INCI: Sucrose, Glycerin, Hydrated Silica, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Tocopheryl Actetate, Cinnamomum Cassia (Cinnamon) Bark Powder, Parfum (Fragrance), Panax Ginseng Root Extract, Propylene Glycol, Hippophae Rhamnoides (Sea Bukcthorn) Fruit Extract, Aqua (Water), Benzyl Alcohol, Cinnamal, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

INGEN PARABENER.