Tilbud

Triple-Milled luksus sæbe Exotique

DKK100.00 DKK50.00

Denne skønne luksus triple milled sæbe har en blomstrende orientalsk duft, mikset med frugtige noter af æble, ciron, appelsin og sommerfrugter. sammen med feminine noter af jasmin, amber, lilje og til slut noter af sandeltræ, vaille og patchouli.

 

Beskrivelse

Ingredienser:Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Aqua (Water), Glycerin, Parfum (Fragrance), Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional (Lilial), Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

 

Tredobbelt malet sæbe har eksisteret i århundreder. Det er et perfekt eksempel på det bedste i luksus sæbe og badprodukter, der igen er blevet populære.Processen er en unik fremstillingsmetode, som blev opfundet af traditionelle franske sæbeproducenter, lige så langt tilbage som 1700’erne.

Navnet Triple Milled Soap taler for sig selv,  Da den fremstilles, passeres sæben gennem en fræsemaskine af glatte rustfri stålruller. Sæben passerer gennem maskinen ikke en gang … ikke to gange … men  hele tre gange og presset til en  glat fin pasta. Den tredobbelte fræsningsproces producerer smukke,  ensartede sæber, der er meget hårde og glatte. Triple malet sæber varer længe på grund af deres hårdhed. Sæben har ingen urenheder, og de er mere cremet end almindelig sæber.

Ingen parabener eller SLS.
Ikke testet på dyr