Velkommen til en verden af skønne dufte og living

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Bon Savon v/ ALFRED & CO ApS

Bon Savon v/
ALFRED & CO ApS
Tranegårdsvej 27
2900 Hellerup
CVR nr.: 29928649
Telefon: 22447739
Email: info@bonsavon.dk

 

I tilfælde af forsinkelse, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Betaling:

Bon Savon modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay.

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil vi trækker beløbet, når vi sender varen eller pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. Vi tager ikke kortgebyrer. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

Levering:

Levering Bon Savon tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 13 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Forsendelsen af varer sker med GLS. Leverings tid er ca 1-3 dage, dog optil 7 dage hvis varer ikke er på lager.

GLS Pakkeshop kr. 39,- ved køb under 500 kr.

Ved køb over 500 kr er levering til pakkeshop gratis.

GLS Hjemmelevering kr. 59,- ved køb under 2000 kr.

Ved køb over 2000 kr er hjemmelevering gratis.

Takster for pakker er gældende pr. 1. januar 2023 i Danmark

Fragtpriser udenfor Danmark: Europa kr. 85,- Norge & udenfor EU kr. 300,-

Møbler og malerier sendes med DSV fragt firma.

Prisen kan variere fra dag til dag.

Leveres kun til kantstenen.

Du kan også vælge at hente i vores butik i Hellerup. Dette er naturligvis gratis.

Tjek vores åbningstider for afhentning.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret:

Der gives når du handler som forbruger, 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Bon Savon vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang dette hvis reklamationen er berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til: Bon Savon v/ALFRED & CO ApS
Tranegårdsvej 27
2900 Hellerup

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler som f.eks. stole, borde og sofaer.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til fra ca. 300-2500 kr for disse varetyper, alt afhængig af vægt og volumen, samt om det kræver 1 eller 2 mand at transportere.

Fortrydelsesret: Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag:
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter modtagelsen og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen kan gives pr. mail på info@bonsavon.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som som er medsendt i pakken.

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os, kan du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

Bon Savon v/ALFRED & CO ApS
Tranegårdsvej 27
2900 Hellerup

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Varens stand ved returnering. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Returnering:

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler som f.eks. stole, borde og sofaer.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til fra ca. 300-2500 kr for disse varetyper, alt afhængig af vægt og volumen, samt om det kræver 1 eller 2 mand at transportere.

 

Varens stand ved returning:
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Persondatapolitik:
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler og videregiver dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Bonsavon.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Personoplysningerne registreres hos ALFRED & CO ApS opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.bonsavon.dk er ALFRED & CO ApS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@bonsavon.dk

Klagemuligheder – oversigt og links: 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på email : info@bonsavon.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via https://kpo.naevneneshus.dk Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse.

Læs mere https://www.emaerket.dk/gratis-sagsbehandling her. Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@bonsavon.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

www.bonsavon.dk

Adresse: Tranegårdsvej 27

Postnr. og by: 2900 Hellerup

e-mail: info@bonsavon.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26.06.2023