Velkommen til en verden af skønne dufte og living

Vores Univers

Velkommen til Bon Savon – En verden af velvære og boligindretning.

Bon Savon er en dansk webshop med håndplukkede sæber og skønne badeprodukter til dig og skønne ting til din bolig.

Bag butikken står Merete Mortensen der brænder for indretning, boliginteriør, skønne produkter til kroppen, og gode shoppe oplevelser på nettet. Derfor startede Merete i April 2011 butikken Bon Savon og senere kom webshoppen til. I butikken i dag, finder du også den søde og hjælpsomme ekspedient Stinne.

Vi har skabt et univers af alle de ting vi selv brænder for af boliginteriør og lækre produkter til os selv, og ønsker, at du som besøgende, både i vores fysiske butik på Tranegårdsvej 27 i Hellerup og på vores webshop, får en god oplevelse, og at du bliver inspireret, og samtidig oplever alle de fordele der er ved nethandel: nemt, trygt og hurtig bestilling, let adgang til råd og vejledning, hurtig og sikker levering, flot indpakning af gaver og overordnet en kundeservice af høj standard.

Det er vigtigt for os, at værne om miljøet og naturen, derfor vælger vi nøje produkterne med fokus på natur og miljø. Fælles for alle vores hudplejeprodukter er, at de ikke er testet på dyr. Vores lækre hudplejeprodukter er uden animalsk fedt, parabener, parfume og kunstige farvestoffer. Økologisk hvor det er muligt, og mange er også nu veganske.

Vi fører et fint udvalg af velvære produkter til både mænd og kvinder. I sortimentet til mænd findes der parfume, ansigtscremer, skægpleje, barber og aftershave produkter og meget mere. Til kvinderne har vi et stort udvalg i bodylotion, body oil, shower gel, håndcremer, bodyscrubs, ansigtsplejeprodukter, hårplejeprodukter, m.m i de flotteste design og indpakninger.

Udover velvære og hudplejeprodukter, har vi et stort sortiment i Boligindretning, brugskunst, og interiør til dit hjem, lige fra krukker, puder, plaider, møbler, opvaskemiddel, rengøringsmiddel, og skønne duft diffusere og duftlys.

Vi mener selv, at det ofte er de små ting i dit hjem, som kan skabe glæde og give overskud, og det vil vi gerne give videre til dig. Når vi køber ind til butikken, er vi meget inspireret af den nordiske enkelhed, men også af østens mystik. Vi har sammensat et sortiment af skønne og smukke varer, som du vil kunne nyde hver dag. Alle varer er håndplukket med et kræsent og skarpt blik for god kvalitet – og du finder ikke noget i vores shop, som vi ikke selv elsker og kan stå 100% inde for.

Velkommen og god shopping!

Bedste Hilsner

Stinne & Merete