Velkommen til en verden af skønne dufte og living

Fortrydelsesret

Returnering:

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for møbler som f.eks. stole, borde og sofaer.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til fra ca. 300-2500 kr for disse varetyper, alt afhængig af vægt og volumen, samt om det kræver 1 eller 2 mand at transportere.

 

Varens stand ved returning:
Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

www.bonsavon.dk

Adresse: Tranegårdsvej 27

Postnr. og by: 2900 Hellerup

e-mail: info@bonsavon.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________

Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato: _________________