Handelsbetingelser

Betaling:

bonsavon.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, Mobile-pay, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Desuden kan der betales med EAN-betaling for Offentlige Institutioner. Fælles for alle betalinger gælder, at betaling først vil blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Sikkerhed:

Når du gennemfører en online betaling med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Bonsavon.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende (herunder bonsavon.dk) ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen.

Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra bonsavon.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Er du betænkelig ved nethandel, så kan vi oplyse at du altid er sikret mod misbrug, når du gennemfører en online betaling med betalingskort hos bonsavon.dk. Du har nemlig mulighed for at afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt, og ikke har kendskab til transaktionen. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort skulle være misbrugt i en netbutik, der benytter SSL (som bonsavon.dk). Dermed er du faktisk bedre sikret end i en fysisk butik, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr, hvis dit Dankort misbruges ved brug af pinkode.

Fragtpriser:

GLS Pakkeshop og GLS Erhverv kr. 39,- ved køb under 500 kr. Ved køb over 500 kr er levering til pakkeshop gratis.

GLS Hjemmelevering kr. 59,- ved køb under 1500 kr. Ved køb over 1500 kr er hjemmelevering gratis.

Du kan også vælge at hente i vores butik i Hellerup. Dette er naturligvis gratis.

Åbningstider:

Mandag til fredag 12-17.30

Lørdag 10-14 

For forsendelser til udlandet gælder særskilte fragtmuligheder og priser. Kontakt os herom.

Personlige oplysninger:

Ingen personlige oplysninger der registreres på bonsavon.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos bonsavon.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og email adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos bonsavon.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 
Man kan desuden valgfrit få sin email adresse optaget på en mailingliste hos bonsavon.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra bonsavon.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.