Velkommen til en verden af skønne dufte og living

Om Os

Bon Savon er en dansk webshop med håndplukkede sæber og skønne bade produkter til dig og skønne ting til din bolig. Bag butikken står Merete Mortensen der brænder for indretning, boliginteriør, skønne produkter til kroppen, og gode shoppeoplevelser på nettet. Derfor startede Merete i April 2011 butikken Bon Savon og senere kom webshoppen til. 

Vi har skabt et univers af alle de ting vi selv brænder for, af boliginteriør og lækre produkter til os selv, og ønsker, at du som besøgende både i vores fysiske butik på Tranegårdsvej 27 i Hellerup og i vores web shop, får en god oplevelse, og at du bliver inspireret, og at du samtidig oplever alle de fordele der er ved nethandel: nem, tryg og hurtig bestilling, let adgang til råd og vejledning, hurtigt og sikker levering, flot indpakning af gaver og overordnet en kundeservice af høj standard.

Vi mener selv, at det ofte er små ting i dit hjem, som kan skabe glæde og give overskud, og det vil vi gerne give videre til dig. Når vi køber ind til butikken, er vi meget inspireret af den nordiske enkelhed. Vi har sammensat et sortiment af skønne og smukke varer, som du vil kunne nyde hver dag. Alle varer er håndplukket med et kræsent og skarpt blik for god kvalitet – og du finder ikke noget i vores shop, som vi ikke selv elsker og kan stå 100% inde for.

Velkommen og god shopping!

Bedste Hilsner

Merete