Le Sultan D'Alep Aleppo 30% flydende sæbe Rosen olie 1L

SKU: 722
Aleppo 30% flydende sæbe Rosen olie 1L

Le Sultan D'Alep Aleppo 30% flydende sæbe Rosen olie 1L

SKU: 722
Normal pris 259,00 kr Udsalgspris 179,00 kr Spar 80 kr
/
  • Gratis fragt ved køb over 500kr. Gælder ikke malerier og møbler udenfor Storkøbenhavn.
  • Levering indenfor 1-2 hverdage
  • Sikker betalingssystem
  • På lager
  • På vej
Inkl moms.

Le Sultan D'Alep Aleppo 30% flydende sæbe Rosen olie 1L

ALEPPO SÆBE, også kendt som forfædrenes sæbe, den er blevet udarbejdet for 40 århundrede siden af Mesopotamierne. Født i byen Aleppo i Syrien, opskriften har næppe udviklet sig siden. Det er under stenhvelvene i den gamle Khan eller Caravanseria, at alchemistens soap masterens hemmeligheder overføres fra generation til generation. Takket være sine oliers nærende og blødgørende egenskaber, respekterer vores Aleppo flydende sæbe den mest følsomme hud og atopisk hud, og hud der lider af kraftig tørhed.

Aleppo sæben bliver lavet i Syrien med en blanding af 30% laurbærolie og 60% oliven olie. Totalt udgør oliven- og laurbærolien altid 90 % af olieblandingen i sæben. Sæben er helt vegetabilsk, det gør at den kan bruges af alle – også dem med hud problemer (for eksempel psoriasis og eksem).

Alepposæben er lavet af en blanding af 30% laurbærolie og 60% olivenolie.

Dette gør at den har helt unikke egenskaber. Laurbærolien åbner porrene og olivenolien trækker ind i huden (jo mere laurbærolie, jo længere ned i huden kommer olivenolien). Olivenolien renser, rengør og har en desinficerende effekt. Laurbærolien giver glat og blød hud, og hjælper til med, at fjerne døde hudceller.  Dette gør sæben til en perfekt og naturlig hudpleje.

Denne indeholder hele 30% laurbærolie og kan bruges over hele kroppen, samt som shampoo.

Hvilken sæbe skal jeg vælge?

20% – almindelig til sensitiv hud

30% – sensitiv til problem hud

40% – problem hud til eksem og psoriasis

Sæben kan anvendes til:

Håndvask – kropsvask – intimvask

shampoo – barbersæbe – mod akne

kløende hud og hovedbund

Ingredienser:

Aqua (Water), Potassium Olivate, Potassium Palmitate, Potassium Linoleate, Hydroxyethylcellulose, Potassium Stearate, Glycerin, Potassium Laurate, Potassium Hydroxide, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laurus Nobilis Fruit Oil, EDTA, BHT.

TESTET UNDER DERMATOLOGISK KONTROL.

Vi sender med GLS, og bestiller du hver dag inden kl 10, modtager du pakken dagen efter.

Varer bestilt i weekenden bliver afsendt mandag.

Der er 14 dages returret, og varerne skal være uåbnet og ubeskadiget.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Sidst set