Aleppo flydende sæbe 30% Klassisk Duft 500ml ECO-CERT

SKU: 710
Aleppo flydende sæbe 30% Klassisk Duft 500ml ECO-CERT -

Aleppo flydende sæbe 30% Klassisk Duft 500ml ECO-CERT

SKU: 710
Normal pris 150,00 kr
/
Inkl moms.

Aleppo flydende sæbe 30% Klassisk Duft 500ml ECO-CERT

ALEPPO SÆBE, også kendt som forfædrenes sæbe, den er blevet udarbejdet for 40 århundrede siden af Mesopotamierne. Født i byen Aleppo i Syrien, opskriften har næppe udviklet sig siden. Det er under stenvelvene i den gamle Khan eller Caravanseria, at alchemistens soap masterens hemmeligheder overføres fra generation til generation. Takket være sine oliers nærende og blødgørende egenskaber, respekterer vores Aleppo flydende sæbe den mest følsomme hud og atopisk hud, og hud der lider af kraftig tørhed.

Aleppo sæben bliver lavet i Frankrig med en blanding af 30% laurbærolie og 60% olivenolie. Totalt udgør oliven og laurbærolien altid 90 % af olieblandingen i sæben. Sæben er helt vegetabilsk, det gør at den kan bruges af alle – også dem med hud problemer (for eksempel psoriasis og eksem).

Aleppo sæben er lavet af en blanding af 30% laurbærolie og 60% olivenolie. Dette gør, at den har helt unikke egenskaber. Laurbærolien åbner porrene og olivenolien trækker ind i huden (jo mere laurbærolie, jo længere ned i huden kommer olivenolien). Olivenolien renser, rengør og har en desinficerende effekt. Laurbærolien giver glat og blød hud, og hjælper til med at fjerne døde hudceller. Dette gør sæben til en perfekt og naturlig hudpleje.

Denne indeholder hele 30% laurbærolie og kan bruges over hele kroppen, samt som shampoo.

Hvilken sæbe skal jeg vælge?

20% – almindelig til sensitiv hud

30% – sensitiv til problem hud

40% – problem hud til eksem og psoriasis

Sæben kan anvendes til:

Håndvask – kropsvask – intimvask

shampoo – barbersæbe – mod akne

kløende hud og hovedbund


Ingredienser:

Aqua (Water), Potassium Olivate, Potassium Laurate, Glycerin, Sodium Chloride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Laurus Nobilis Fruit Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

TESTET UNDER DERMATOLOGISK KONTROL.  COSMOS NATURAL certified by ECO-CERT GREENLIFE according to COMOS Standard.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Mere fra All
Tilbud
100g Fine Natural Soap Citron og Olivenolie - Sæbebar
100g Fine Natural Soap Citron og Olivenolie
Udsalgspris 20,00 kr Normal pris 25,00 kr Spar 5 kr
Nyhed
150g sæbeskål - Sæbeskål
150g sæbeskål
79,00 kr
Nyhed
2 x 150g sæbestykker til vasketøj
2 x 150g sæbestykker til vasketøj
39,00 kr
Nyhed
200g Sæbeskål - Sæbeskål
200g Sæbeskål
87,50 kr
24H Face & Body Cream m/Gold Leaf 150ml
24H Face & Body Cream m/Gold Leaf 150ml
210,00 kr
AAA Bade & Body Collection Rose Petal - Gavesæt
AAA Bade & Body Collection Rose Petal
219,00 kr
Sidst set